06-20736548 info@jobazonwering.nl
Rolluiken

Rolluiken vinden steeds meer ingang in Nederland. En dat is niet voor niets. De voordelen van Joba rolluiken zijn vele! In deze blogleggen we uit welke dat onder andere zijn: Joba rolluiken houden koude buiten en houden binnen de warmte vast. Dat gaat u dus merken op uw energierekening! Wilt u een energiezuinige woning, kies dan voor een Joba rolluik. De lamellen van de rolluiken sluiten hermetisch en de dikte van de lamellen zorgt eveneens voor voldoende bescherming.

Een andere reden om Joba rolluiken aan te schaffen is dat deze rolluiken inbraakvertragend werken. Dus u kiest voor veiligheid met een Joba rolluik. Deze rolluiken hinderen inbrekers zodanig dat ze uw huis eerder ongemoeid laten dan een huis zonder rolluiken.

Bij dit veiligheidsaspect hoort ook dat Joba rolluiken volledig verduisteren. Dus u weert alle licht van buiten waardoor u pikdonkerte binnen creëert. Dat is fijn op een kinderslaapkamer, maar ook als u bijvoorbeeld nachtdiensten draait en overdag wilt slapen, dan slaapt u achter een Joba rolluik het beste! Trouwens van buiten af bent u gevrijwaard van ongewenste blikken naar binnen.

Ook niet onbelangrijk is dat Joba rolluiken hinderlijke straatgeluiden weren. Dus geniet zo van een aangename stilte, al woont u dichtbij geluidmakend verkeer. En om niet meer te noemen: Joba rolluiken beschermen kozijnwerk tegen de gevolgen van extreme weersomstandigheden zoals verkleuring en erosie.

Als u deze voordelen van een Joba rolluik prettig vindt en extra wilt genieten van een super scherpe prijs, kies dan voor Joba.