06-20736548 info@jobazonwering.nl

Screens zijn een byzondere vorm van zonwering waar u erg veel van kunt genieten. Het is de combinatie van verschillende fijne eigenschappen die Byzon screens maken tot een gewilde zonwering.

Het meest in het oog springend is wel de strakke, verticale vorm. De constructie is te vergelijken met een rolluik: zonwerend doek loopt strak op en neer tussen geleiders. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in en houdt u doorloop langs de ramen.

Een andere fijne eigenschap is het doek. Byzon screens bestaan uit een combinatie van glasvezel omhuld met PVC-coating. Niet alleen sterk en zonwerend, maar tevens in verschillende kleuren leverbaar. Dit geldt ook voor de geleiders en de cassette.

Het fijne van Byzon screendoeken is dat u overdag wel zicht heeft naar buiten, maar er is weinig zicht naar binnen mogelijk. Dat geeft extra privacy.

Verder weert Byzon screendoek ca. 75% zonlicht. Meer dan voldoende om meubels in huis te beschermen tegen de nare gevolgen van UV-straling, maar het levert in huis tevens een mooi, zacht diffuus licht op. Doordat Byzon screens aan de buitenzijde worden gemonteerd, komt de hitte van de zonnestraling al niet eens uw woning binnen en wordt het raamwerk niet blootgesteld aan overmatige hitte, met alle gevolgen van dien. Zo blijft de binnentemparatuur byzonder aangenaam! Wist u dat u ‘s winters de koude zo ook verdrijft van uw raamwerk? Dat scheelt een graad minder stookkosten!

Byzon screens zijn er ook als zogenaamde ritsscreens: deze zijn naadloos gesloten in de geleiders waardoor windvang is uitgesloten en u weert insecten van buiten. Byzon screens: byzonder fijne zonwering voor byzonder scherpe prijzen!